(022) 312 133
info@novline.md
Русский
Cârlig de remorcare

Toate cârligele de remorcare VFM sunt confecţionate din tablă de oţel inoxidabil de calitate înaltă. Grosimea peretelui profilului este de cel puţin4 mm.

Toate cârligele  de remorcare VFM sunt confecţionate din tablă de oţel inoxidabil de calitate înaltă.  Grosimea peretelui profilului este de cel puţin4 mm.

Proiectarea cârligelor de remorcare se efectuează cu ajutorul calculatorului. La fel sunt efectuate calculele preventive ale durabilităţii şi alte calcule ale viitorului model.

– Precizia dimensiunilor pieselor brute din materialul din foaie este asigurată prin folosirea instalaţiei moderne universale cu laser.
– La confecţionarea  dispozitivelor de remorcare este folosită tehnologia de acoperire cu vopsea pubere.

– Instalarea cârligelor de remorcare  este efectuată în locurile titulare de fixare ale automobilului.

Înainte de demararea producerii în serie a cârligelor de remorcare sunt efectuate probele de rezistenţă ale viitorului model (după standardele 1,2 milioane cicluri).    La efectuarea probelor pentru cârligele de remorcare  VMF sunt mărite sarcinile cu  25% (până la 1,5 milioane cicluri).    

Tipurile cârligelor de remorcare   – A, F (V), G, С şi bila de sudare.

Ambalajul produsului VFM asigură protecţia exteriorului  TSU, iar sistemul de verificare cu cântarul şi marcarea computerizată exclud în întregime resortarea ori marfa incompletă.

Toate cârligele de remorcare VFM sunt completate cu seturi electrice necesare pentru conectarea la reţeaua electrică a automobilului.

Toate  TSU  VFM au eticheta de firmă în corespundere cu standardele ruseşti, la fel şi în corespundere cu standardele internaţionale  Bosal.

Specialiştii companiei activează permanent asupra lărgirii gamei produselor VFM.  În prezent se produc mai mult de 200 tipuri de cârlige de remorcare.

Contacte

mun. Chisinau

S.R.L. “Delix Comert”
str. Petricani 202

Tel: (022) 312047
+373 69150063
+373 79150063
Fax: (022) 312047

info@novline.md