(022) 312 133
info@novline.md
Русский
Covoraşe pentru portbagaj

Covoraşele anti lunecare „NOVLINE” sunt elaborate ţinând cont de particularităţile individuale ale portbagajului fiecărui automobil. Sunt confecţionate din material modern de polimeri şi ecologic curat, ce posedă plasticitatea cauciucului natural. .

Посмотреть
Poliuretan

Covoraşele „NOVLINE” sunt elaborate individual pentru orice tip de automobile, sunt confecţionate din material modern de polimeri şi ecologic curat (poliuretan), ce posedă plasticitatea cauciucului natural.

Посмотреть
Scutul pentru carter

Scutul pentru carter „NOVLINE” – o construcţie dură din oţel, fixare sigură şi comodă şi vopsirea calitativă.Calitatea produsului derivă din abordarea corectă a proiectării şi a producerii.

Посмотреть
Carenaje pentru roată

Carenajele pentru roată  „NOVLINE” asigură o bună protecţie a caroseriei automobilului de la efectul getului de nisip şi al impactului negativ al reagenţilor agresivi.   Utilizarea carenajelor contribuie la ridicarea nivelului de izolare a zgomotului.  În perioada de iarnă folosirea carenajelor de plastic permit protecţia mai bună a nişelor roţilor de […]

Посмотреть
Contacte

mun. Chisinau

S.R.L. “Delix Comert”
str. Petricani 202

Tel: (022) 312047
+373 69150063
+373 79150063
Fax: (022) 312047

info@novline.md